Tucatok és oszlopok rulett stratégiák

Tucatok és oszlopok Rulett stratégiák

A legtöbb rulett stratégia a külső , 50-50-es téteken alapszik, mint a feketék-pirosak, magasak-alacsonyak és a párosak-páratlanok, de létezik néhány stratégia, amely a további külső opciókat használja – a tucatokat és az oszlopokat.

Emlékeztetőül említsük meg, hogy három tucatot és három oszlopot tehetünk meg a rulett táblán. A tucatok a tábla alján találhatóak: “1 – 12,” “2 – 12” és “3 – 12.” néven.

Az oszlopok a tábla jobb oldalán találhatóak “2 az 1-hez” néven. Az oszlopok és a tucatok is arra adnak lehetőséget, hogy kicsivel kevesebb, mint a tábla harmadára fogadjunk (a nullák miatt).

Ugyanazok a stratégiák használhatók az oszlopokon, mint a tucatokon, mivel ugyanolyan fogadási opciókat ad.

1. stratégia

Az 1. stratégiával egy tetszőleges tucatot kell választanod, és fogadnod rá 1-et.
Ez után a következő sorozatot kell alkalmaznod vesztés esetén:

1 2 3 4 6 9 13 20 30 45 67 100

Ha bármelyik lépésnél nyersz ebben a sorozatban, akkor is profitáltál valamennyit. A hátránya, hogy ha 100-nál is veszítesz, akkor óriási a veszteséged.

A másik probléma pedig az, hogy ebben a fogadási módban mindössze a tábla harmadára fogadsz, így a nyerés esélye kisebb, mintha csak az 50-50-es tétekre fogadnál. Viszont ez által többet is nyersz, mintha csak azokra fogadnál.

Néhányan úgy gondolják, hogy ha olyan tucatra vagy oszlopra fogadsz, amely nem nyert az utolsó 10-20 pörgetésben, az esélyed jóval nagyobb. Erre azonban nincs matematikai bizonyíték, de ez egy általános stratégia,melyet az online kaszinókban alkalmazhatsz.

2. stratégia

Ahogy már előbb említettük, az 1. stratégia sokszor kudarcba fullad azért, mert a tábla egy töredéke van csak lefedve. Azzal, hogy 2 tucaton vagy oszlopon fogadsz, növeled a nyerési esélyedet. Ahhoz, hogy 2-n fogadjunk, a következő sorozatot kell folytatnunk:

1 3 9 27 81 243

Azonnal észreveheted, hogy ennek a stratégiának az a hátránya, hogy vesztéskor drasztikusan meg kell növelned a tétet. Tulajdonképpen meg kell tripláznod a tétedet ahhoz, hogy visszanyerd az elvesztett pénzed. Viszont ha mind a 6 pörgetés során nyersz, rengeteg profitot tehetsz zsebre.

Kipróbálhatod azt is, hogy figyelsz bizonyos oszlopokat vagy tucatokat, amelyek már hosszú ideje nem pörögtek ki, viszont akárcsak az 1. stratégiánál, itt sincs erre matematikai bizonyíték, hogy működni fog.

Az emberek arra alapozzák ezt, hogy a szerencse forgandó. Kipróbálhatod ezeket az online kaszinókban, de ne feledd, soha nem lehetsz biztos abban, hogy egy-egy tucat vagy oszlop ki fog pörögni akár 100 pörgetés során egyszer is.

Fontos azonban megemlíteni, hogy az oszlopokon vagy tucatokon való fogadás esetén nagy lehet a veszteség is. Ezért fontos, hogy mindig úgy kezdj neki, hogy felállítasz magadban egy maximum tétet, amelyhez tartod magad.

Célszerű lehet elhagyni inkább a táblát, mielőtt megtennél egy $100-os vagy $243-os tétet. Minden a szerencsétől, és a keretösszegtől függ.

 

Szerző Oliver profilja

A SZERZŐRŐL

Oliver
Oldal alapitó

Én saját maga is szívesen játszik bármilyen játékot a kaszinókban és én tesztelt minden módszert rulett stratégiát ezen a weboldalon.

NEVER MISS
A POST

Sign up with your email address to receive hot updates straight in your inbox.

Scroll to Top