Tier et Tout Rulett rendszer

Tier-et-Tout-Rulett-rendszer

Annak ellenére, hogy a Tier et Tout rulett rendszer nem épp a legismertebb, nagyon hatékony tud lenni, ha megfelelően használják, és akik kipróbálják, gyakran a legjobb rulett módszernek találják.

Mint sok más rulett módszer, a Tier et Tout rendszer is egy pozitív folyamatú rendszer, tehát, hogy nagyban a kaszinó pénzét kockáztatod, mikor növeled a tétjeidet, a te részed ebben minimális.

A Tier et Tout rendszer használata folyamán ha elcsípsz egy nyerőszériát, akkor rettentő gyorsan növekedhet az egyenleged. A rendszer azon alapszik, hogyha egy ilyen nyerőszériát csípsz el, akkor vedd ki a saját pénzedet a tétből, és a kaszinó pénzével játssz tovább.

Mint a többi más stratégia, a Tier et Tout rendszer is igényel némi gyakorlást, melyet online kaszinókban könnyedén megtehetsz.

A Tier et Tout rendszer alapjai

Igy kell használni a Tier et Tout rendszert:

 • Tier-et-Tout-RulettA büdzséd legyen osztható 3-mal. Mi a példa kedvéért 9-et fogunk használni. Minden tétet a Tier et Tout rendszerrel a külső, 50-50-es tétekre rakd: a pirosokra, feketékre, porosakra, páratlanokra, magasakra, alacsonyokra.
 • Azzal kezdj, hogy a zsetonjaid ⅓-át tedd fel egy külső 50-50-es tétre. A mi példánkban ez 3 zsetont jelent.
 • Ha veszítesz, akkor tedd fel a fennmaradó 6 zsetonodat a következőre. Tegyük fel, hogy nyertél most, így tehát van 12 zsetonod.
 • Most újra elosztod 3-mal a zsetonjaid számát, így lesz 3 db 4 zsetonos csoportod. Először fogadsz 1x 4 zsetonnal. Ha veszítesz, akkor fogadsz 2 x 4 zsetonnal. Mindkét módon, ha nyersz, akkor 16 zsetonod lesz.
 • Mivel a 16 nem osztható 3-mal ezért kiveszel 1-et az egyenlegedből, és elrakod valahová. Most elosztod a 15-öt 3-mal újra, így kapsz 3db 5 zsetonos csoportot. Az első 5 zsetonos csoportodat rakod fel először. Ha veszítesz, akkor 10 zsetonnal fogadsz újra. Ha bármelyik alkalommal is nyertél, akkor lesz 20 zsetonod.
 • Most tedd hozzá az előbb elrakott 1 zsetont az egyenlegedhez, hogy 3-mal osztható számot, 21-et kapj. Oszd el a zsetonjaidat 3 felé, így fogsz kapni 3 db 7 zsetonból álló csoportot. Felteszel 7 zsetont első alkalommal, és ha nem nyersz, akkor felteszed a fennmaradó 14-et. Ha a 2 közül valamelyik pörgetéssel nyertél, akkor 28 lesz a zsetonjaid összege.
 • Ahhoz, hogy az összeg osztható legyen 3-mal, újra el kell venned 1 zsetont, és így 27-et kapsz. Elosztod a 27-et 3 felé, és így kapsz 3db 9 zsetonból álló csoportot. Felteszel 9 zsetont, majd ha vesztesz akkor 18-at. Ha nyersz bármelyik pörgetéssel, akkor 36 zsetonod lesz + az az egy, amit előbb félretettél.
 • Elosztod a 36-ot 3 felé, és így kapsz 3 db 12 zsetonból álló csoportot. Ugyanúgy mint eddig, felteszel 12 zsetont az első tétre, ha vesztesz, akkor 24-et a másodikra. Ha nyersz bármelyikkel is, akkor 48 zsetonod lesz.
 • Ezen a ponton van az, hogy már nyertél elég sokat, ezért félreteszel a profitodból valamennyit. Például dönthetsz úgy, hogy kiveszel 3 zsetont, hogy 45 maradjon az egyenleged, ami ugyebár osztható 3-mal. Ebben az esetben felteszel 15 zsetont tétként, ha pedig veszítesz, akkor a fennmaradó 30-at teszed fel. Ha bármelyikkel is nyersz, akkor 60 zsetonod lesz, valamint az a 4, amit félretettél.
 • Mint eddig, elosztod a 60-at 3 felé, kapsz 3db 20 zsetonból álló csoportot. Az első téted 20 lesz, ha veszítesz, akkor a második téted 40, és ha bármelyikkel is nyersz, akkor 80 zseton lesz az egyenleged.
 • Félreteszel további 5 zsetont, és így 75 lesz az egyenleged ami osztható 3-mal, valamint 9 zseton lesz a zsebedben is. Miután elosztottad a 75-öt 3-mal, az első téted 25 lesz, és ha szükséges, akkor a második 50. Ha a kettő közül valamelyikkel nyersz, akkor összesen 109 zsetonnal fejezed be a játékot.

Ahogy láthattad, 9 zsetonnal kezdted, és 109 zsetonnal fejezted be a játékot. Alább megtekinthetsz egy táblázatot arról, hogy mennyire működik a Tier et Tout rendszer a rulettben.

Ne feledd azonban, ha valahol is kétszer egymás után veszítesz, akkor minden profitodat elveszíted. Ennek eredményeképpen dönthetsz úgy, hogy körönként többet félreteszel, és inkább kevesebb pénzzel játszol tovább.

Szerző Oliver profilja

A SZERZŐRŐL

Oliver
Oldal alapitó

Én saját maga is szívesen játszik bármilyen játékot a kaszinókban és én tesztelt minden módszert rulett stratégiát ezen a weboldalon.

NEVER MISS
A POST

Sign up with your email address to receive hot updates straight in your inbox.

Scroll to Top