Rulett a kaszinókban

Milyen lenne egy kaszinó rulettkerék nélkül? Ezek az elegáns piros-és-fekete játékok mindenképpen a szerencsejáték szinonimái. A legnagyobb attrakció azonban akkor is a klasszikus rulett marad, ami népszerű az egész világ kaszinóiban.

Így működik a rulett: a kerék fel van osztva részekre, melyek be vannak számozva 1-től 36-ig. A standard amerikai rulett tartalmaz még 2 zöld mezőt: 0-t és 00-t (az európai rulettkerekek nagy része nem tartalmazza a 00-t , ezáltal esélyesebbé teszi a nyerést a játékosok körében (Itt olvashatsz róla többet).

A játékosok fogadhatnak egy, két, három, négy vagy hat számra; vagy játszhatnak piros, vagy fekete számokra; kisebbre vagy nagyobbra; párosra vagy páratlanra. Az egyetlen számra való fogadás fizeti a legtöbb hozamot, míg az 50%-50% (vagy-vagy típusú) játékok a legkevesebbet(pl. fekete vagy piros).

A kaszinókban azt a személyt, aki a rulettkereket pörgeti “dílernek” nevezzük. Amikor már mindenki elhelyezte a tétjét a rulett-táblán, a díler megpörgeti a kereket, és a golyó számról számra halad, végül megáll az egyiken.

A kaszinókban a rulett-tábla mindig egy élettel teli hely; a játékosok szeretnek kiabálni, ezzel is ösztönözve a golyót, hogy ott álljon meg, ahol azt ők szeretnék.

A kaszinó a zöld részeken keresi a pénzt. Ha a rulettgolyó a 0-n landol, akkor a játék véget ér, és minden játékos visszakapja az eredeti tétjének a felét. Azonban ha a 00-n áll meg a golyó, akkor a kaszinó teszi zsebre az összes tétet. Akárhol is fogadsz, a díler mindig egy nagy 00-t remél.

Még akkor is, ha “biztonságosan” játszol, például fekete/pirosra vagy páros/páratlanra, a rulett akkor is egy óriási szórakozás. A rulett nem úgy, mint a többi kaszinó játék, gyorsan végbe megy – csak forog egyet a kerék és már vége is. Ha szerencsésnek érzed magad, akkor rengeteg kaszinóban kipróbálhatod a rulettet. Ha növelni szeretnéd a nyereményeidet a rulettben, mindenképpen ajánlatos kipróbálnod egy rulett stratégiát. Rulett stratégiák használata által taktikákra tehetsz szert, és ezáltal megfontoltabb, okosabb játékot játszhatsz, és a végén szép pénzekre tehetsz szert. Fontos azonban megjegyezni, hogy ezek a stratégiák főleg az online ruletten használhatóak, mert a rendes kaszinókban a minimum tét túl nagy ahhoz, hogy ezek működjenek. Többet is olvashatsz és tanulhatsz a rulett stratégiákról ezen az oldalon. Azt ajánljuk, hogy először a kezdőlapot tekintsd meg.

Ne feledd, hogy csak a kaszinókban tudod megtapasztalni a rulett nyújtotta izgalmakat.

Szerző Oliver profilja

A SZERZŐRŐL

Oliver
Oldal alapitó

Én saját maga is szívesen játszik bármilyen játékot a kaszinókban és én tesztelt minden módszert rulett stratégiát ezen a weboldalon.

NEVER MISS
A POST

Sign up with your email address to receive hot updates straight in your inbox.

Scroll to Top