Paroli Rulett rendszer

Paroli-Rulett-rendszer

A Paroli Rulett rendszer lehetővé teszi, hogy nagy összegeket nyerjünk anélkül, hogy sokat kockáztatnánk. A többi rulett rendszerhez hasonlítva, a Paroli egy stresszmentes opciónak tűnik, és ha már egy picit gyakorlott vagy, akkor nagyon egyszerű a használata.

Végeredményül ez a módszer azoknak ajánlott, akik szeretnék élvezni a játékot, mindemellett profitálni is szeretnének. Mivel nem kockáztatsz akkora összegeket pörgetésenként, ezért nem is kell annyira stresszelned, éppen ezért választják többen inkább ezt a rendszert, és nem a Labouchere Roulette módszert vagy más hasonlóan működő rendszereket. Olvass tovább, ha érdekel, hogy hogyan is működik a Paroli rendszer.

A Paroli rulett rendszer előnyei

Ahhoz, hogy megértsd a Paroli rendszer működését csak jobban meg kell vizsgálnod a Labouchere Rulett-et, mely a legszélesebb körben használt stratégia. A Labouchere Rulettel, minden egyes alkalommal mikor vesztesz, megduplázod a tétedet, ezáltal könnyen nagy téteknél találhatod magadat, és sokat kell kockáztatnod, hogy visszanyerd amit elvesztettél.

A Paroli rendszer a teljes ellentéte a Labouchere Rulett rendszernek. Csak a nyeréskor duplázod a tétedet. Igy akkor kockáztatsz nagyobbat, ha nyersz, és nem leszel annyira stresszes vesztésenként.

Annak ellenére, hogy a Paroli rulett módszer kevésbé kockázatos mint a Labouchere rulett rendszer, meg kell említenünk, hogy ennek a használata is magában foglal némi kockázatot.

Akkor is lehetséges, hogy nem nyersz semmit, ha teljesen jól használod a rendszert. Mindenek felett a rulett egy szerencsejáték. Viszont a legtöbb kezdő sokkal jobban fogja élvezni a játékot a Paroli rulett rendszer használatával.

A Paroli rendszer használata a rulettben – alapok

A Paroli rendszer használata a rulettben - alapok

Bármilyen fogadási opción alkalmazhatod a Paroli rulett rendszert, de erősen ajánlott a külső, 50-50-es opciókon való alkalmazása, melyek a következők: piros-fekete, páros-páratlan, magas-alacsony.

Azzal kezded a módszer használatát, hogy meghatározod a kezdő tétedet. Ha vesztesz a pörgetés során, akkor ugyan ezt a tétet rakod fel. Ha nyersz, akkor fent hagyod a nyereményedet, és a kezdőtétedet a táblán.

A második nyerésednél is ugyanezt csinálod, és a későbbiekben is fenntartod ezt a módszert. A zsetonjaid száma rohamosan növekedni fog, ha elkapsz egy jó nyerőszériát.

A kezdőtét meghatározása fontos, hogy eldöntsd azt is, mennyit szeretnél nyerni, és ha eléred azt a számot, akkor abbahagyod a játékot. Igy tudni fogod, mikor elég.

A Paroli módszer a gyakorlatban

Nézzünk meg egy példát, hogy hogyan is működik a Paroli módszer a gyakorlatban.

 • Felteszel egy zsetont a pirosokra
 • Az első pörgetés alkalmával a golyó a piroson landol. Mostmár van 2 zsetonod.
 • Fent hagyod a 2 zsetont a táblán és újra fogadsz a pirosokra.
 • A golyó újra a piroson landol, igy mostmár 4 zsetonod van. Harmadik alkalommal is fogadsz a pirosokra.
 • A golyó megint egy piros számon landol, és mostmár van 8 zsetonod. A célod az volt, hogy elérd a 8 zsetont, szóval leveszed a tábláról. Elkezdhetsz újra játszani a kezdőtéteddel, vagy egyszerűen el is sétálhatsz a táblától.

Most tegyük fel, hogy az 5. lépésben ahelyett, hogy nyernél veszítesz, 8 zsetont. Ez nagy veszteségnek tűnhet, de a valóságot tekintve csak 1 zsetont vesztettél a saját pénzedből.

A valóságban azonban lehet, hogy több alkalommal is veszítesz mielőtt elérsz egy nyerőszériát, ugyanis a tét többi alkotóeleme az előző pörgetések során szerzett nyeremény.

Ennek eredményeképpen veszteségkor csak a kaszinó nyeri vissza az előző pörgetések során nyert pénzedet, viszont ezek után akár elérhetsz olyan szériákat is, melyek által könnyedén duplázhatod a pénzedet.

Fontos azonban, hogy jegyezd le a veszteségeidet és a nyereségeidet egy lapra vagy az okostelefonodon, hogy biztos legyél abban, hogy nem veszítesz túl sokat, és nem léped túl a személyes keretedet.

Sokan úgy játszanak a Paroli rendszerrel, hogy először befizetnek, majd játszanak egy kicsit, és ha már nyertek valamennyit akkor kiveszik a befektetésüket, és csak a profitból játszanak tovább.

Az általános matematika a Paroli rendszer mögött

A leggyakoribb dolog, melyet a kezdők kérdeznek a Paroli rendszerrel kapcsolatban az az, hogy mikor kell abbahagyni egy kört, mikor kell levenni a pénzt a tábláról, és mikor kell újabb kört indítani.

Ez személytől függ– vannak olyan emberek akik szórakozásból játszanak és szeretnek kockáztatni, mások inkább a lassan de biztosan elvet követve inkább kiveszik mielőtt elveszitenék. Ezt neked kell eldöntened.

Igazából minél tovább hagyjuk az asztalon a tétet, annál biztosabb, hogy elveszítjük, viszont annál nagyobb összegeket nyerhetünk.

A matematika megmondja azt is, hogy miért.

Mikor egy külső téten játszol, akkor 18 tól 37% ig terjed annak az esélye, hogy nyersz, valamivel kevesebb, mint az 50-50 a 0 vagy a nullák jelenléte miatt . Nyilvánvalóan az Amerikai rulettben kisebbek az esélyek mivel ott 2 db 0 található.

Az Európai rulettben, ahhoz, hogy kiszámoljuk a nyerés esélyét, el kell osztanunk a 37-et 18-cal, és megszorozni a folyamatokkal. Tehát igazság szerint, annak az esélye, hogy 4x nyerünk egymás után 5.6%. Alább láthatod ennek a szemléltetését:

 • Az első alkalommal 48.6 % esélyed van arra, hogy nyerj 2 zsetont
 • A második alkalommal már csak 23.6 % esélyed van erre, hogy ezt tovább duplázd és összesen 4 zsetonod legyen
 • A harmadik alkalommal ez a szám már csak 11.5%, ennyi az esélye annak, hogy a 8-ra növeled a zsetonjaid számát
 • A negyedik alkalommal 5.6 % az esélye annak, hogy az előzőt tovább duplázd és 16 zsetonod legyen
 • Az ötödik alkalommal 2.7 % az esély arra, hogy 32-re gyarapodjon a zsetonjaid száma
 • A hatodik alkalommal ez a szám csupán 1.3%, ennyi az esélye annak, hogy a 32-t 64-re gyarapítsd

Hogyan használd a Paroli rendszert

Ha egy valós kaszinóban tervezed használni ezt a rendszert, akkor jó ötlet lehet előre megmondani a dílernek, hogy ezt fogod használni, és hogy hány pörgetéses folyamatokat tervezel.

Ezáltal a díler automatikusan fent fogja hagyni a zsetonokat a táblán addig, mig el nem éred az általad maghatározott folyamatok számát, és igy nem kell neked nyilvántartanod, és élvezetesebb lesz a játék.

Ha online rulettet játszol, akkor minden pörgetés után törlődni fognak a tétjeid a tábláról, tehát minden alkalommal vissza kell őket raknod. A képernyőn megjelenített előző tétedről szóló információt használva könnyedén megteheted ezt, vagy akár egy lapon is rögzítheted a játékfolyamatok alakulását.

Ahhoz, hogy ráhangolódj a Paroli rendszerre gyakorolj egy kicsit olyan online kaszinókban, melyek kínálnak néhány ingyen pörgetést a regisztrációt követően.

A Paroli rendszer hosszú távú alkalmazása

Nincs olyan rulett rendszer, mely garantált nyerést, biztosit, de használhatod a Paroli rendszert az esélyeid növelése érdekében. Ne feledd, hogy a fentebb említett számok csak féltételezésen alapulnak, és nem egy valós játékfolyamatot tükröznek.

Ha egy könnyen megtanulható, ám mégis hatásos rulett módszert keresel, akkor a Paroli rendszer egy jó döntés lehet. Próbáld ki te is, hogy lásd passzol-e neked.

Szerző Oliver profilja

A SZERZŐRŐL

Oliver
Oldal alapitó

Én saját maga is szívesen játszik bármilyen játékot a kaszinókban és én tesztelt minden módszert rulett stratégiát ezen a weboldalon.

NEVER MISS
A POST

Sign up with your email address to receive hot updates straight in your inbox.

Scroll to Top