Oscar Grind rendszere

Oscar-Grind-rendszereOscran Grind rendszere a rulettben a pozitív kimenetelű játékok utáni tétnövelésen alapszik.

Németországban néha hallhatod Hoyle’s Press-ként, Franciaországban pedig Pluscoup folyamatként ezt a módszert.

Mindegyik ugyanazt a módszert takarja, amely a külső 50-50-es téteken használható – a piroson, a feketén, az alacsonyon, a magason, a pároson, és a páratlanon.

Merészebb játékosok akár a tucatokon, vagy az oszlopokon is használhatják. Bármilyen általad választott téttel használhatod, a lényeg, hogy legyen elegendő kereted, és a tábla limitjeivel is számolj.

Az Oscan Grind rendszer alaplogikája

Az Oscar Grind rendszer alapelve, hogy a nyerések és a vesztések egy folyamatba rendezve történnek meg. Az egy más után következő nyerések és vesztések gyakoriak, szóval ezt kihasználhatod, hogy növeld a nyereségedet és csökkentsd a veszteségeidet.

Más szóval amikor veszítesz, kevéssel fogadsz, és mikor elkezdesz nyerni, növeled a tétedet, hogy a lehető legtöbbet nyerhess. Ezt folytatod, amíg a nyerőszéria véget nem ér.

Ezzel a módszerrel kevesebbet veszíthetsz, és idővel növelheted a tétjeidet folyamatosan, nem úgy, mint néhány más stratégia esetében, ahol azonnal nagy tétekkel kell indítanod.

Oscar Grind rendszerének szabályai

Itt találod a rendszer általános szabályait:

  • Ha nyersz az első tétednél, akkor nyersz 1 egységet, és újra kell kezdened a kört.
  • Ha veszítesz, akkor a következő tétednél is ugyanaz legyen a téted összege.
  • Ha nyersz, akkor a nyereményednél 1 egységgel több legyen a következő téted. Kivétel akkor, ha 1 egységnél kevesebb kell ahhoz, hogy a profit 1 egység legyen. Ebben az esetben csak annyit fogadsz, amennyire szükséged van, hogy elérd az 1 egység profitot.
  • Addig folytatod, amíg nem lesz 1 egységnyi a profitod. Ekkor újra nekiállsz játszani, vagy abbahagyod a rulettet.

Nézd meg ezt az illusztrációt:

PICTURE.JPG

Amint láthatod, az utolsó tétnél csak 2 egységet kellett feltenni ahhoz, hogy a profitunk +1 egység legyen. Ezért csak 2 egységet tettünk fel a 3 helyet.

Előnyök és hátrányok

Ahhoz, hogy megérthesd az Oscan Grind rendszer előnyeit és hátrányait, vizsgáld meg ezt a 2 példát, amelyekből az első pozitív, a második pedig negatív.

Ebben a példában 19 pörgetés volt. A játék folyamata során csak 6 alkalommal nyertél, és 13 alkalommal veszítettél.

Mégis a végén sikerült profitot termelned annak ellenére, hogy többször veszítettél, mint nyertél. Ez mutatja meg számodra, hogyan lehetsz úrrá a veszteségeiden az Oscar Grind rendszerrel. Mikor elkezdtél nyerni, könnyedén visszanyerhetted az előtte elvesztett pénzedet.

Ebben a példában 19 pörgetés volt. Nyolc alkalommal nyertél és 11 alkalommal vesztettél. A végén még mindig 8 egységgel mínuszban vagy. Ha használtál már más rendszereket, mint például a  Labouchere rendszert, akkor könnyedén elsétálhattál volna már a profittal.

Annak az oka, hogy nem működött a rendszer, most viszont az volt, hogy sűrűn váltakoztak a nyerések és vesztések. Sohasem volt nyerő szériád, tehát nem tudtad visszanyerni az elvesztett pénzed.

Mint már említettük, az Oscar Grind rendszer használható a tucatokon és az oszlopokon is. Ebben az esetben fennáll az a lehetőség, hogy 2 oszlopra vagy tucatra fogadj.

Nyilván az a legjobb, ha 2 tucatot vagy oszlopot játszol meg, így nagyobb a nyerés esélye, de többet is veszíthetsz, amennyiben nem jön be egy nyerőszéria. Tekintsd meg ezt a példát, ahol szemléltetjük egy tucaton a folyamatot:

Ez egy pozitív kör volt, 23 alkalommal pörgettünk, és csak 5 alkalommal nyertünk. Sokkal többször vesztettünk, mint nyertünk, mégis a végén 2 egységgel pluszban voltunk. Soha nem kellett 4 egységnél többet fogadnunk ahhoz, hogy nyerjünk.

Ahogy láthattad a példákból, az Oscar Grind rendszer egy egyszerű, pozitív kimenetelen alapuló rendszer, mely akkor működik, ha elég szerencsés vagy ahhoz, hogy egy nyerőszériát elkapj.

Még akkor is, ha sokszor veszítesz, van esélyed, hogy mindent visszanyerj és a végén profitot termelj. Próbáld ki egy online kaszinóban, hogy lásd, mennyire passzol ez a módszer hozzád.

Szerző Oliver profilja

A SZERZŐRŐL

Oliver
Oldal alapitó

Én saját maga is szívesen játszik bármilyen játékot a kaszinókban és én tesztelt minden módszert rulett stratégiát ezen a weboldalon.

NEVER MISS
A POST

Sign up with your email address to receive hot updates straight in your inbox.

Scroll to Top