Minden Bázis Fedve – Rulett rendszer

Rengeteg rulett rendszer csak akkor termel profitot, ha rengeteg időd van arra, hogy a rulett-keréknél töltsd el. Szóval ez nem túl előnyös azoknak, akik néhány pörgetéssel akarnak nagyot kaszálni. Ha a gyors, nagy tétes akciókat szereted akkor a Minden Bázis Fedve módszer lesz a neked való.

Lássuk, hogy mit is kell tenned, hogy működjön:

Minden Bázis Fedve - Rulett rendszerA.  Tedd meg az első téted. A Minden Bázis Fedve módszerrel, a zsetonjaidat elhelyezheted:

  • Az első tucaton és a magasakon

VAGY

  • A második tucaton és az alacsonyokon.

A téted összesen $10-ból álljon amiből $6-t az alacsonyokon vagy a magasakon,$4-t pedig a tucaton helyezel el, ha más téttel játszol ez az arány legyen meg. Más szóval mondva ha $100-lal játszol akkor $60-t helyezz el az alacsonyokon vagy a magasakon, és $40-t a tucaton.

A lefedett területeknek köszönhetően több mint 80% az esélye annak, hogy nyersz.
B. Tedd meg a tétjeidet újra. Csak annyit kell tenned, hogy folytatod és fogadsz vagy az

  • Első tucatra és a magasakra

VAGY

  • A második tucatra és az alacsonyokra

$10-os össztéttel.
A Minden Bázis Takarva módszer előnyei:
Három fő előnye van a Minden Bázis Takarva módszernek:

  • Óriási esélyed van a nyerésre, mivel majdnem az összes számot letakarod a tétjeiddel. Ezáltal rengetegszer landol számodra előnyös helyen a golyó.
  • Csak néhányszor kell pörgetned ahhoz, hogy nagyot nyerj.
  • Nem kell követned a játék eseményeit, igy több lehetőség marad az élvezetre. Nem lesz szükséged papírra és tollra sem.

A Minden Bázis Takarva módszer hátrányai:

A legnagyobb hátránya a Minden Bázis Takarva módszernek az, hogy ha vesztes, akkor nagyot vesztesz a tétjeid miatt. Annak ellenére, hogy nagy a nyerés az esélye, a rulett egy szerencsejáték. Mindig fennáll annak a lehetősége, hogy a golyó számodra hátrányos helyen landol, vagy bejön a nulla. Növelheted az esélyeidet azzal, ha Európai rulettet játszol, mivel ott csak 1 db nulla található, nem úgy, mint az Amerikai rulettben ahol 2 db.

Ha ki szeretnéd próbálni a Minden Bázis Takarva módszert, megteheted az online kaszinók egyikében.

Szerző Oliver profilja

A SZERZŐRŐL

Oliver
Oldal alapitó

Én saját maga is szívesen játszik bármilyen játékot a kaszinókban és én tesztelt minden módszert rulett stratégiát ezen a weboldalon.

NEVER MISS
A POST

Sign up with your email address to receive hot updates straight in your inbox.

Scroll to Top