Martingale Rulett Rendszerrel

A szerencsejáték világában számos különböző terminológia létezik a sok különböző szabály és lépés lehetőség miatt. Ebben a cikkben megismerkedünk a Martingale Rulett rendszerrel.

A rulett stratégiát és a történelmet fogjuk szétszedni, így ha valaha is használnád a rendszert, vagy akár csak megfigyelnéd, akkor tudnál mindent, amiről tudni kell.

Nézd, hogy én hogyan használom a Martingale rendszert, hogy 200$-t nyerjek a ruletten

Lent megnézheted a videót, és láthatod, hogy hogyan használom a Martingale stratégiát, hogy folyamatosan pénzt nyerjek a ruletten. Ez a rendszer sok pénzt szerzett nekem, és biztosan tudom, hogy a legjobb módja a ruletten való pénzkeresésnek.

Hogyan használom a Martingale rendszert, hogy nyerjek a ruletten:

Megjegyzés: A Martingale rendszer nem működik minden online kaszinóval. Az eddig kipróbált kaszinók közül, a RoyalSpinz a legjobb ehhez a rendszerhez. Itt meglátogathatod az oldalt:

 • A tét legyen a lehető legkisebb összeg a feketén vagy a piroson
 • Ha veszítesz duplázd meg a téted, és fogadj a másik színre
 • Ha nyersz, akkor megint a lehető legkisebb összeggel és most a másik színre fogad
 • Minden veszített kör után, duplázd a tétet, és a másik színre fogadj

Mint ahogy a videóban is láthatod, nagyon egyszerű nyerni a Martingale rulett rendszerrel. Mindig előnyöd lesz a rulettel szemben, amikor a Martingale rendszert használod

A Martingale rendszer több online kaszinón is ki lett próbálva. Az összes közül a RoyalSpinz működött a legjobban. Amint megigényeled a nyereslged el is küldik és a weboldal felülete is nagyon jó.

Csinálj egy RoyalSpinz fiókot, és próbáld ki a Martingale rendszert

[fb_comment_front group=”1″]

 

Amit tudni kell a rulettről

Mielőtt még belevágnánk abba, hogy mi is a Martingale Rulett rendszer, fontos hogy megtanuld a rulett alapjait és hogy hogyan is játsszák ezt a játékot.

A rulett játék már a 17. Század óta jelen van, és viszonylag egyszerű játszani. Persze van egy pár dolog, amiről tudnod kell. Először is a rulett egy francia szóból jön és a jelentése “Kicsi kerék”, ami valóban így is van!

Az egész egy kereken játszódik, ami 37 részre van osztva, beleszámítva a 0-t (vagy 00-t), ami egyik színhez sem tartozik. Minden játékos a választott számukra tesz pénzt. Szóval tehetsz fel pénzt egy számra, vagy akár színre is az alábbi opciókból:

 • Első 12
 • Második 12
 • Harmadik 12
 • 1-18
 • 19-36
 • Páros
 • Páratlan
 • Fekete
 • Piros

Az ember, aki a labdáért felelős, az a krupié. Egy kicsi, elefántcsont labdája van, amit beledob a kerékbe, és ahol megáll labda, az a nyerő hely.

Vannak tétek, amelyek esélyesebbek, mint a többi. Ezek a “belső” tétek.

A ‘külső’ tétek nem foglalnak magukba egy sima számot, de magába foglalja a páros, páratlan, a csoportos számokat (első 12, második 12, etb.), vagy a feketéket és pirosakat.‘

Mindenki egyedi zsetonokat kap, hogy könnyebben lehessen azonosítani a játékosokat és a fogadásukat.

Az asztalon láthatsz egy táblát, ami mutatja, hogy hol landolt a labda az előző körökben, és bár az azért van ott, hogy összezavarjon és azt hidd, hogy a titok a rulett megnyerésének egy különleges számban vagy színben rejlik, jobb ha nem felejted el, hogy az esélyek a rulettben mindig ugyanazok.

Hogy tanulj még egy kicsit a rulettről, kattints ide.

Mi az a Martingale Rendszer?

John Henry Martingale egy kaszinó tulajdonos volt, és bár maga sosem játszott, mindig bíztatta a kaszinó játékosait, hogy használják ezt a rendszert.

A Martingale fogadás egy fogadási stratégia, ami a 18. Századból származik. A lényege az, hogy egy játékos minden veszített kör után duplázik, és reméli, hogy így vissza nyeri az elveszített összeget és ugyanannyit profitál is, vagy megtartja az eredeti, első tétet a nyerő körök után.

Hogyan lehet használni a Martingale Rendszert a rulettben

Amikor a Martingale rendszer van használatban a rulettben, akkor a játékos vagy a pirosra vagy a feketére, külső készletekre, vagy párokra fogad. Úgy működik, hogy a lehető legalacsonyabb összeget teszed fel a választott színedre vagy párodra.

Ha veszítesz, akkor megduplázod az összeget és ugyanarra a színre vagy párra teszed mint előtte. Ha veszítesz, akkor ugyanazt az összeget teszed ismét ugyanarra a színre.

Mennyire megbízható a Martingale Rulett Rendszer?

Elsősorban, fontos hogy ne felejtsd el, ha a Martingale rendszert használod, akkor korlátozod magad, hiszen csak színt választhatsz, és ha a labda a ‘0’-ra esik, akkor egyből veszítettél.

A megbízhatóság itt egy kicsit necces, hiszen a nap végén ezt még mindig fogadás. És a fogadás a nyerés és a vesztés kockáztatásáról szól. Azonban megbízható, hiszen a használatához szükség van türelemhez, időhöz és persze pénzhez is (és egy kis szerencse sem árthat!)

Viszont, megbízható azért is, mert ha mindig ugyanazt a pénzt teszed fel és mindig veszítesz, vagy csak hébe-hóba nyersz, sose fogsz profitálni. De ha a Martingale rendszert használod, és duplázol minden veszített kör után, sokkal jobb esélyed van, hogy visszanyerd a pénzed és profitálj is.

Azért tarts észben, hogy minél tovább játszol így a rulett rendszerben, annál rosszabbak az esélyeid, hiszen folyamatosan pénzt veszítesz és te sem úszol a pénzben. Szóval a Martingale rulett rendszer sokkal hatékonyabb rövidtávon.

Észre fogod venni, hogy a tapasztaltabb rulett játékosok próbálnak távol maradni a Martingale rendszertől, és ez azért van, mert ez a stratégia rövid távú, viszont kockázatos, hiszen nagyon gyorsan lehet rengeteg pénzt vele veszíteni, főleg akkor, ha nagy tétekkel játszol. Amikor folyamatosan veszítes, folyamatosan duplázol is, és megkockáztatod, hogy sokkal több pénzt veszítesz el.

Legális a Martingale Rendszer?

A válasz erre a kérdésre, attól függetlenül, hogy online vagy egy igazi kaszinóban játszol: igen. Mivel a játékban ma már szerepel a ‘0’ és a ‘00’ megnehezítették az emberek nyerési lehetőségeit.

Így ők többet nyerhetnek, mint veszíthetnek, mivel már kidolgozták a mechanikai részleteket a játékosok ellen, akik a Martingale rendszert használják. Egy másik módja, ahogy a kaszinók megvédik magukat, az az, hogy egy fogadási határt hoznak létre egy asztalon, így a saját veszteségük irányított.

Használjam a Martingale Rendszert vagy ne?

Mindent összevetve, ez nem egy rossz módja a fogadásnak, és egy próbát biztosan megér. Ha neked még új, akkor a legjobb módja, hogy kipróbáld, az az online ruletten keresztül van, függetlenül attól, hogy igazi vagy virtuális pénzt használsz.

Kifejezetten hasznos lehet, ha még új vagy a rulett világában, és szeretnéd megérezni, hogy milyen is ez a játék. Ez egyszerű módja a fogadásnak és egy kicsit rituális is, ami lehet, hogy megnyugtat játékosokat, akik még nem nagyon tapasztaltak.

A Martingale rendszer esélyei nem olyan rosszak, mintha csak hasra ütés képen választasz ki egy számot, színt vagy párt. Minden a saját gondolat meneteden áll, hogy hogyan közelítesz a szerencse játékok és a fogadások felé. Nem tudhatod, amíg ki nem próbáltad.

Szerző Oliver profilja

A SZERZŐRŐL

Oliver
Oldal alapitó

Én saját maga is szívesen játszik bármilyen játékot a kaszinókban és én tesztelt minden módszert rulett stratégiát ezen a weboldalon.

NEVER MISS
A POST

Sign up with your email address to receive hot updates straight in your inbox.

Scroll to Top