Labouchere rulett rendszer

Labouchere-Rulett-rendszerIgaz, hogy sok rulett módszert ismerünk, de talán egyik sem olyan ismert, mint a Labouchere rulett módszer. Több mint 100 éve találták fel, és több tapasztalt játékos is máig erre a módszerre esküszik.

A Labouchere rulett módszert más néven is hallhattad már, mint például Montante Américaine módszer, a Megszakításos módszer, Martingál módszer és Amerikai Folyamatok módszer.

Nem számít, hogy hogyan is nevezzük, a Labouchere roulette azt jelenti, hogy a következő téttel mindig az előző tétjeid által okozott veszteséget nyerheted vissza egy kis profittal fűszerezve.

A módszer az ún. negatív folyamatok alapján működik, mely első ránézésre bonyolultnak tűnhet. Amint viszont kipróbálod te magad egy kaszinóban, azonnal megérted, hogy hogyan is működik, és nyilvánvalóvá válik, hogy a Labouchere rulett módszer mennyire egyszerű.

A Labouchere rulett módszer lépésekre bontva

A Labouchere rulett módszer akkor használható, ha külső 50-50-es tétekkel játszol. Ez azt jelenti, hogy játszhatsz: piros-feketén, magas-alacsonyon, vagy páras-páratlanon. Fontos, hogy tudd: a Labouchere rulett módszer CSAK ezeken a típusokon használható, ugyanis ez a stratégia csak az 50-50 játékokon működik.

Az esélyeid növelésének érdekében a Labouchere rulett rendszert az európai ruletten használd, ne pedig az amerikain ugyanis az amerikain található még egy zöld terület, az európain pedig nem.

Célszerű úgy kezdeni, hogy felállítasz magadban egy célösszeget, és egy lapon követed a játék menetét. Ezeket a lépéseket kövesd a Labouchere rulett módszernél:

Első pörgetés

Kezdjünk egy számsorozattal. 1-et fogunk használni ebben a példában értékként, tehát ezt írhatod a lapodra:

1 x 1 x 1 x 1 x 1

Mindegyik egy zsetont jelent, és a játékok számát is jelöli. Ha a fenti példát követted, és 1 zsetonnal kezdtél, akkor a végén, ha mindig nyertél, 5 zsetonod kell hogy legyen.

Ahhoz, hogy kiszámítsd a legelső tétedet, hozzá kell adnod az első és az utolsó számot, ami azt jelenti, hogy össze kell adnod őket a téted meghatározása érdekében: 1 + 1, avagy 2 zseton az első pörgetésednél.

Második és harmadik pörgetés

Labouchere-RulettHa veszítettél az első pörgetésnél, akkor add hozzá a számsor utolsó helyéhez az előző összeget, tehát így fog kinézni:

1 x 1 x 1 x 1 x 2

Így kiszámíthatod az újabb tétedet azáltal, hogy összeadod az első és utolsó elemet, tehát 1 + 2 vagy 3 zseton lesz a tét.

Ha továbbra is vesztesz, akkor folytatod ezt a folyamatot: hozzáadod a veszteségedet az utolsó rekeszbe, tehát a sorozat most így néz ki:

1 x 1 x 1 x 1 x 2 x 3

tehát az új téted most 1 + 3, avagy 4 zseton.

Negyedik pörgetés

Tegyük fel, hogy a harmadik pörgetésnél nyertél 4 zsetont. Nyerés esetén a Labouchere rulett módszerben kitörlöd azt a számot a számsorod első és utolsó helyéről. Tehát ez volt a számsorod:

1 x 1 x 1 x 1 x 2 x 3

És így néz ki a módosítás után:

1 x 1 x 1 x 2

Tehát újból összeadhatod az első és utolsó számot, hogy kiszámold a következő tétedet, így az új tét 1 + 2, avagy 3 zseton lesz.

Ötödik és hatodik pörgetés

Ebben a példában veszítesz az ötödik pörgetésben. Ez azt jelenti, hogy hozzáadod a tétedet a sorozat végéhez, tehát a sorozat most így fog kinézni:

1 x 1 x 1 x 2 x 3

A következő téted 1 + 3, vagyis 4 zseton lesz.

Ha veszítesz, akkor a sorozatod így néz ki:

1 x 1 x 1 x 2 x 3 x 4

Az új téted 1 + 4, avagy 5 zseton lesz.

Hetedik pörgetés

Ez alkalommal szerencsés vagy és nyersz. Most nyersz 5 zsetont, ami az eredeti célod is volt. Sikeresen használtad a Labouchere rulett módszert,nyertél a rulettel,tehát győztesen távozhatsz a rulett táblától.

Ha folytatni szeretnéd a játékot, elkezdheted újból, egy új célösszeggel és új számsorozatokkal. Annak ellenére, hogy ebben a példában 1 zsetont használtunk, te használhatszbármennyit.

Bármilyen számokkal játszhatsz. Ne feledd, hogy a számaid zsetonokhoz kötődnek, szóval az arányt mindig tartsd meg.

Azt ajánljuk, hogy az elején 1-esekkel játssz, utána már játszhatsz komplikáltabb számokkal, ugyanis csak így sajátíthatod el a Labouchere rulett módszer lényegét.

Próbáld ki a módszert az európai rulett táblákon az online kaszinók egyikében, és ne feledd el jegyezni a pörgetések eredményeit!

Szerző Oliver profilja

A SZERZŐRŐL

Oliver
Oldal alapitó

Én saját maga is szívesen játszik bármilyen játékot a kaszinókban és én tesztelt minden módszert rulett stratégiát ezen a weboldalon.

NEVER MISS
A POST

Sign up with your email address to receive hot updates straight in your inbox.

Scroll to Top