Holland rulett rendszer

A Holland rulett rendszer egy egyszerű módszer a rulett táblánál való fogadásra. Csak az 50-50-es téteknél használható, a módszer a negatív növelésen alapul, ez azt jelenti, hogy a tétedet csak vesztésnél növeled, nem pedig nyerésnél.

Általános folyamat a Holland rulett rendszerben

A Holland Rulett rendszer egyszerűen annyiból áll, hogy vesztéskor megnöveled 2 egységgel a tétedet. Példaként ha $1 a kezdőtéted, akkor vesztéskor így alakulnak a tétjeid:

1, 3, 5, 7, 9, 11, 13, 15, 17, 19, 21

Bármilyen összeggel kezdhetsz. 2 dolláros kezdőtétnél a tétjeid 4 dollárral növekedhetnek:

Holland-Rulett-rendszer2, 6, 10, 14, 18, 22, 26, 30, 34, 38, 42

A Holland rendszer folyamata másképpen működik a más negatív rendszerénél, mint például a Labouchere rulett rendszer.

Ahelyett, hogy minden veszteség után növelnéd a tétedet, megteheted azt is, hogy 3 alkalommal tartod ugyanazt az összeget, mielőtt növelnéd. Itt egy példa:

  • Fogadsz $1-ral a feketékre. Tedd meg ezt a tétet 3 alkalommal és tartsd nyilván, hogy hogyan is alakulnak a dolgok. Ha nyersz 2 vagy 3 alkalommal, akkor ismételd meg az első lépést. Ha minden alkalommal veszítesz, vagy csak egyszer nyersz, folytasd a második lépéssel.
  • Most növeld meg a tétedet 2 x 1 dollárral, avagy $2-ral, tehát fogadj $3-t három alkalommal. Ha a kezdethez képest több a pénzed, akkor lépj vissza az első lépésre. Ha nem, akkor folytasd a harmadik lépéssel.
  • Most növeld a tétedet megint $2-ral, tehát fogadj $5-t három alkalommal. Ha a kezdethez képest több a pénzed, akkor lépj vissza az első lépésre. Ha nem, akkor folytasd ugyanígy addig, amíg profitálsz.

Itt egy szemléltetés, hogy hogyan is néz ki egy játékfolyamat:

Első folyamat:

Első pörgetés, felteszel 1-et és vesztesz, egyenleged: -1

Második pörgetés, felteszel 1-et és vesztesz, egyenleged: -2

Harmadik pörgetés. felteszel 1-et és nyersz, egyenleged: -1

Profitáltál, tehát folytasd a következő lépéssel:

Második folyamat

Első pörgetés, felteszel 3-mat és vesztesz, egyenleged: -4

Második pörgetés, felteszel 3-mat és nyersz, egyenleged: -1

Harmadik pörgetés, felteszel 3-mat és vesztesz, egyenleged: – 4

Nem profitáltál, tehát lépj a következő folyamatra.

Harmadik folyamat

Első pörgetés, felteszel 5-öt és vesztesz, egyenleged: -9

Második pörgetés, felteszel 5-öt és nyersz, egyenleged: -4

Harmadik pörgetés, felteszel 5-öt és nyersz, egyenleged: +1

Most profitáltál, tehát visszatérhetsz az első folyamathoz és kezdheted elölről az egészet. Ha a harmadik folyamatban is vesztesz, akkor kezdj egy negyedik folyamatot, amelyben a tét 7 legyen, ne pedig 5, és ezt játszd meg 3 alkalommal.

A Holland stratégia előnyei

Az első előnye ennek a stratégiának, hogy lassan megy végbe. Több időbe telik, míg eléred azt, hogy nagyobb összegekkel kelljen fogadnod, nem úgy, mint a Labouchere rulett rendszerben, viszont nem kell sokszor pörgetned azért sem, hogy visszaszerezd az elvesztett pénzed.

A Holland stratégia hátrányai

Annak ellenére, hogy a Holland Stratégia működhet, vannak hátrányai. A legnagyobb probléma akkor jelentkezik, ha túl sokszor vesztettél egymás után, mivel gyorsan növekszik a veszteséged, és rengeteg idő kell, hogy visszahozd ezt.

Másik probléma pedig az, hogy nagyon lassú az egész folyamat. Nagyon hosszú ideig kell játszanod, hogy nyerj egy kis összeget.

Mielőtt elkezdenéd használni a Holland stratégiát kaszinókban vagy online kaszinókban, állíts fel magadban egy célt a nyerésre, és egy keretet a veszteségre.

Ezáltal tudni fogod, hogy mikor kell elhagyni a rulett táblát, mikor van az a szint, amikor már nem engedhetsz meg magadnak további veszteségeket.

Néhányan megengedhetik maguknak, hogy elérjék a $15-$20 dollárt vagy akár többet is pörgetésenként. Mások viszont nem engedhetnek meg maguknak ekkora kockázatot.

Kipróbálhatod ezt a módszert egy online kaszinóban, hogy megtudd, hogyan is megy ez neked.

 

Szerző Oliver profilja

A SZERZŐRŐL

Oliver
Oldal alapitó

Én saját maga is szívesen játszik bármilyen játékot a kaszinókban és én tesztelt minden módszert rulett stratégiát ezen a weboldalon.

NEVER MISS
A POST

Sign up with your email address to receive hot updates straight in your inbox.

Scroll to Top