Hogyan nyerj a ruletten

Hogyan nyerj a ruletten

A rulettet a 18. században találták fel Franciaországban, és az azóta eltelt 250 évben rohamosan nőtt a népszerűsége. Ma már az egész világon találunk rulett-kerekeket a kaszinókban. Tulajdonképpen, majdnem az összes olyan kaszinó rendelkezik legalább egy rulett-táblával Európában, Ázsiában, és Észak-Amerikában, amelyik kínál táblás játékokat. A lusta játékosoknak még az otthonukat sem kell elhagyniuk ahhoz, hogy rulettezzenek; az online rulett játékok még könnyebbé teszik ezt az egészet.

Annak ellenére, hogy a rulett egy szerencsejáték, vannak stratégiák, hogy hogyan is nyerjünk rajta többször. Az, hogy a játék mesterévé válj évek be telik, mivel számos módszer van arra, hogy hogyan is fogadhatunk. Első ránézésre bonyolultnak tűnhet ez a sok lehetőség, de a stratégiák leegyszerűsíthetik a játékot, és a kezdők számára is segíthetnek, hogy sikeresebbek legyenek benne. Az igazat megvallva, minél többet tudsz a rulettről, annál valószínűbb, hogy többször fogsz nyerni, mikor a rulett táblához ülsz, vagy mikor megnyitod otthon a számtógépeden ezt a játékot.

A legeslegfontosabb dolog, hogy mielőtt bármilyen tippet vagy taktikát kipróbálnál élesben, gyakorolj. Csak úgy lehetsz biztos abban, hogy értesz egy stratégiát, ha te magad ki is próbálod azt. Az online rulett lehet a gyakorlás legjobb módja, mivel az otthon melegében játszhatsz anélkül, hogy a többi játékos zavarna, vagy stresszelne téged.

Az alapok fontossága

A rulett mesterfokon való űzése az alapokon nyugszik: ahhoz, hogy bonyolultabb módszereket vagy stratégiákat használni tudj, először meg kell értened az alapokat. Ezáltal te is sűrűbben fogsz nyerni. A legfontosabb dolog, hogy a rulettet nem csupán egy módon lehet játszani. Néhány módja a rulettnek népszerűbb a többinél.

Általában a legtöbb kaszinó és online kaszinó is kínál mind amerikai mind pedig európai rulettet. A francia rulett a harmadik, nem annyira népszerű változat. Ha ismerni szeretnéd a rulett táblát, célszerű megtanulni legalább az európai és az amerikai táblákat.

Lényeges különbségek a rulett típusai között

Vessünk egy gyors pillantást az európai és amerikai rulettre: -azonnal észre fogod venni, hogy a két rulettkeréknek más a dizájnja. Az amerikai rulettkeréken 2db zöld terület található: az egyiken található a 0, másikon pedig a dupla 0. Ellenben az európai rulettkeréken csak egy zöld terület található: és ezen található a 0. A többi szám is máshol helyezkedik el a két keréken.

A két darab 0 az amerikai ruletten nagy vonalakban annyit jelent, hogy nagyobb az esélye annak, hogy veszítesz, ha amerikai rulettet játszol. Ez azért van, mert ott dupla akkora az esélye annak, hogy a golyó a 0-n áll meg, mintha európaival játszanál.

Abban is különbség van, hogy mi történik a pénzeddel, ha a golyó a 0-n landol. Az európai rulettnél csak a téted felét veszted el, míg az amerikainál az egészet. Most, hogy tudod a különbséget a két kerék között, már értheted, hogy a stratégiák nagy része miért az európai rulettre szól, és nem pedig az amerikai rulettre. Néhány kaszinó mindkettőt ajánlja, de majdnem minden online kaszinóban megtalálható ez is, és az is.

A másik lényeges különbség az európai, amerikai és francia rulettek között az elérhető fogadási opciók. A francia és az európai rulettben található néhány különböző rész, ahol a játékosok elhelyezhetik tétjeiket. Ez további lehetőségeket jelent, viszont azt is jelenti, hogy a játékosnak több dolgot kell megtanulnia. Ez időigényes lehet, de gyakorlással a kezdők is könnyen megtanulhatják, hogy hogyan működnek a különböző fogadási opciók az európai és a francia rulettekben.

A legjobb mód, hogy megtanuljuk, hogyan is nyerjünk a ruletten

Hogyan nyerj a rulettenMint már említettük, a legjobb módszer nem más, mint hogy minél többet gyakoroljunk olyan időkben, mikor tudunk relaxálni és összpontosítani. A cikkjeink által mélyebb betekintést nyerhetsz a rulett stratégiákba, és megtanulhatod őket könnyedén. Levezetjük, hogy hogyan is nyerhetsz egy-egy stratégiával, de nem töltheted az idődet azzal a kaszinóban, hogy állsz és olvasod a cikkeket egy-egy rulett stratégiáról, ahelyett, hogy élveznéd a játékot. Ha online gyakorolsz, rátekinthetsz a stratégiára, és kaphatsz segítséget. Addig kell gyakorolnod egy-egy stratégiát, amíg az magától értetődő nem lesz számodra, és nem kell visszamenned és újra elolvasnod ahhoz, hogy tudd, mit kell lépned. Ha megtanultál egy stratégiát, lépj tovább és tanulj meg egy másikat is.

Az online rulettnek az az előnye, hogy nem kell a tömeggel foglalkoznod. Ezáltal minden rulett típus elérhetővé válik számodra. Sok tapasztalt játékos rájött, hogy az egyik rulett fajtán többször nyer mint a többin. Online ruletten való tapasztalatszerzés során kialakíthatod a saját játékstílusodat, és eldöntheted, hogy a jövőben melyik kerekeken vagy fajtákon szeretnél játszani. Ezáltal ha egy rendes kaszinóba kerülsz, magabiztos leszel, és a lehető legfelkészültebb leszel arra, hogy sikeresen játssz, és legfőképpen, hogy nyerj!

 

Szerző Oliver profilja

A SZERZŐRŐL

Oliver
Oldal alapitó

Én saját maga is szívesen játszik bármilyen játékot a kaszinókban és én tesztelt minden módszert rulett stratégiát ezen a weboldalon.

NEVER MISS
A POST

Sign up with your email address to receive hot updates straight in your inbox.

Scroll to Top