Helyzeti rulett

Helyzeti-rulett

A helyzeti rulett az egy viszonylag új stratégia, melyet  Jack Kennedy, egy tapasztalt rulett játékos fejlesztett ki. Ezt a módszert a  “Square Ro-let,”c. könyvében mutatta be melyet 1998-ban adott ki.

Mióta kiadta ezt a könyvet, sokan kipróbálták Kennedy módszerét a rulettben való fogadásnál, és sikeresnek találták, ezért ha érdekel te is kipróbálhatod egy online kaszinóban.

A leglényegesebb különbség a helyzeti rulett és a többi rulett stratégia között, hogy ez a módszer nem a folyamatokon alapszik. Ez azt jelenti, hogy a helyzeti rulettet alkalmazva nem egy monoton folyamatot követve jutunk el a nyerésig.

Inkább minden egyes tétünket külön tesszük meg. Ezzel a módszerrel minden egyes pörgetésnél növelheted a nyerési esélyedet. Ezáltal ez a módszer azoknak tökéletes akik egy valódi kaszinóban csupán néhány pörgetéssel szeretnének nyerni, és ehhez keresnek valami olyan módszert, mellyel növelhetik az esélyüket.

Ezt a módszert használhatod mind az Európai mind pedig az Amerikai rulett-kerekeken is, de légy figyelmes ugyanis a számok elhelyezkedése a 2 keréken különböző lehet. Ehhez a magyarázathoz mi most az Amerikai rulett-kereket használjuk.

Mielőtt használnád a helyzeti rulett stratégiát, figyelned kell az előző pörgetés eredményét, és lejegyezni azt. Ez után fogadni fogadj 4 vagy 8 számra.

Ha 8 számra fogadsz, nagyobb esélyed lesz a győzelemre, ugyanakkor többet is buksz, ha a golyó nem az általad megtippelt számok egyikén landol. Azt neked kell eldöntened, hogy mennyit szeretnél kockáztatni.

A számok kiválasztásához:

 1. Nézd meg azt a számot, mely nyert. A mi példánkban mondjuk, hogy a 9-es szám nyert az utolsó pörgetés során. Az Amerikai rulett-keréken a 9-es szám az piros.
 2. Úgy válaszd ki az általad megtenni kívánt 4 vagy 8 számot, hogy megnézed a 9-től óramutató járásával megegyező, vagy ellentétes irányban található piros számokat. Bármelyik kombinációra fogadhatsz a következők közül:
  • 30, 7, 32 and 5 (4 szám az óramutató járásával megegyező irányban)
  • 30, 7, 32, 5, 34, 3, 36 and 1 (8 szám az óramutató járásával megegyező irányban)
  • 14, 23, 16 and 21 (4 szám az óramutató járásával ellenkező irányban)
  • 14, 23, 16, 21, 18, 19, 12 and 25 (8 szám az óramutató járásával ellenkező irányban)

Ez legyen az első téted a táblán. Az első pörgetés után folytathatod a következő dolgokat figyelembe véve:

 1. Ha nyertél egy számmal, újra fogadj ugyan arra a számra, és válaszd ki 3 vagy 7 számot az előbb kifejtett módon.
 2. Ne válaszd azt a számot, mely előzőleg nyert, ha te nem nyertél.
 3. Ha sok ideig a táblánál tartózkodsz, akkor jegyezd le a kipörgetett számokat, és ne fogadj olyan számra mely nem nyert az utolsó 37-38 pörgetés során. Ezt a számot kihagyhatod.
 4. Fogadhatsz a 0-ra is, de csak akkor, ha első, vagy utolsó számként használod a tétedben. Más helyzetben ne fogadj a 0-ra.

Most, hogy már tudod ennek a rendszernek a működését próbára teheted magad egy online kaszinóban.

Szerző Oliver profilja

A SZERZŐRŐL

Oliver
Oldal alapitó

Én saját maga is szívesen játszik bármilyen játékot a kaszinókban és én tesztelt minden módszert rulett stratégiát ezen a weboldalon.

NEVER MISS
A POST

Sign up with your email address to receive hot updates straight in your inbox.

Scroll to Top