Forditott Fibonacci Rulett rendszer

Forditott-Fibonacci-Rulett

A rulett rendszerek nagy részének van fordítottja, ami azt jelenti, hogy 2 különböző módon lehet őket használni. A pozitív rendszereket, ahol a nyereség után kell növelni a tétet úgy kell megfordítani, hogy a veszteség után növeled, a negatív rendszereket pedig a nyereség után kell növelni ha megfordításról van szó.

A Fibonacci Rulett rendszer egy klasszikus rulett rendszer melynek létezik megfordítása. Az eredeti értelemben ennél a rendszernél a tétet a vesztés után növeljük. Egy másik cikkünkben bővebben olvashatsz a Fibonacci rendszerről, de röviden összefoglaljuk a lényegét itt is.

A tradicionális Fibonacci Rulett módszer

A tradicionális Fibonacci rulett módszerrel, a tétjeidet a Fibonacci számsorbeli számokkal növeled. Ez a számsor eredetileg biológusok által lett kifejlesztve, és a számsor következő számait úgy kapjuk, hogy összeadjuk az előző 2 számot. A számsor a következő:

1 x 1 x 2 x 3 x 5 x 8 x 13 x 21 x 34 x 55 x 89 x 144 x 233 x 377 x 610

A Fibonacci Rulett rendszer használata során, a külső 50-50-es téteken fogadsz: magas, alacsony, fekete, piros, páros, páratlan. Tétet raksz, és veszteség után a számsorbeli számokkal növeled a téted összegét.

Nyerés esetén kihúzol 2 számot, és folytatod. A játék addig folytatódik, mig ki nem húztál minden számot a számsorból. Ez esetben a veszteség 1 visszalépést, a nyereség pedig 2 előrelépést jelent.

A Fordított Fibonacci Rulett rendszerről

Ugyan azt a számsort fogjuk használni, mint a Fibonacci Rulett rendszer azzal a különbséggel, hogy most vesztés esetén lépünk 2-t előre, nyerés esetén pedig 1-et vissza.

Ezáltal maximalizálhatjuk a profitot. Nézzünk is meg egy példát:

  • Felteszel 1 egységet és nyersz. A lapodra ezt írod: 1.
  • Felteszel 1 + 0 tehát 1 egységet és nyersz. A lapodon most ez szerepel: 1 1.
  • Felteszel 1 + 1 tehát 2 egységet és nyersz. A lapodon most ez szerepel: 1 1 2.
  • Felteszel 1 + 2 tehát 3 egységet és veszítesz. Kihúzod a lapodról az 1-et és a 2-t, a lapodon ezek után ez szerepel: 1.
  • Felteszel 1 + 0 tehát 1 egységet és nyersz. A lapodon most ez szerepel: 1 1.
  • Felteszel 1 + 1 tehát 2 egységet és nyersz. A lapodon most ez szerepel: 1 1 2.
  • Felteszel 1 + 2 tehát 3 egységet és nyersz. A lapodon most ez szerepel: 1 1 2 3.
  • Felteszel 2 + 3 tehát 5 egységet és vesztesz. Kihúzod a 2-t és a 3-mat, a lapodon ezek után ez szerepel: 1 1.
  • Felteszel 1 + 1 tehát 2 egységet és vesztesz. Kihúzod mindkét számot a lapodról és újrakezded.
  • Felteszel 1 egységet és nyersz. Felírsz 1-et a lapodra.

Ebben a példában 7 alkalommal nyertél, és 3 alkalommal veszítettél, de a valóságban csak egyszer nyertél. Ez tisztán ábrázolja ezen rendszer hibáját.

Ha nem csípsz el egy nagy nyerőszériát a Fordított Fibonacci Rulett rendszerrel, akkor nem fogsz túl sok profitot termelni, ha csak nem akarsz órákig a rulett táblánál ülni.

Valamint egy hosszú vesztes széria is nehezebbé teszi a későbbi játékot, valamint annak a követését, hogy mennyit vesztettél.

Ha mégis elcsípsz egy jó nyerőszériát, akkor szép profitot tudsz termelni rövid idő alatt. Fontos, hogy legyen egy célösszeg a fejedben, hogy tudd mikor kell abbahagyni. Másik tanács, hogy egy előre meghatározott keretösszeggel játssz, igy kikerülheted azt, hogy olyan összegekkel fogadj, amit nem engedhetsz meg magadnak.

Szerző Oliver profilja

A SZERZŐRŐL

Oliver
Oldal alapitó

Én saját maga is szívesen játszik bármilyen játékot a kaszinókban és én tesztelt minden módszert rulett stratégiát ezen a weboldalon.

NEVER MISS
A POST

Sign up with your email address to receive hot updates straight in your inbox.

Scroll to Top