Fibonacci rulett rendszer

Fibonacci-rulett

Azok számára, akik szeretik az örökzöld Labouchere rulett rendszernél kisebb kockázattal járó rulett rendszereket, a Fibonacci rulett egy jó választás lehet. Ez a fogadási módszer csupán egy kis növelést igényel a tétben pörgetésenként. Végeredményben kevesebbet veszítesz, viszont több időt igényel a veszteség visszaszerzése.

A Fibonacci rulett rendszer szíve

A Fibonacci rulett rendszer a Fibonacci számsoron alapul, mely a következő: 1 – 1 – 2 – 3 – 5 – 8 – 13 – 21 – 34 – 55 – 89 – 144 – 233…

Ahhoz, hogy a Fibonacci számsor következő számait kiszámold, csupán egy számhoz az előtte álló Fibonacci számot kell hozzáadnod. Amint fent is láthatod, összeadod az 1-et a 0-val, így 1-et kapsz.

Ezután összeadod az 1-et a 2-vel, akkor 3-mat kapsz, és így tovább. Ez a számsor a természetből adódik, és azt ábrázolja, hogy a nyulak mennyi idő alatt hoznak létre bizonyos számú utódot.

A Fibonacci rulett rendszer alapjai

Ha megértetted a Fibonacci rendszer alapjait, könnyen használhatóvá válik számodra akár egy valódi kaszinóban, akár egy online kaszinóban játszol. Csak a számsort kell követned a tétjeid tekintetében.

Az első tétednek 1-et tegyél fel. Ha veszítesz, akkor újra 1 legyen a téted. A második vesztes pörgetéskor 2 egységgel fogadj, és a harmadik vesztes pörgetésnél 5 egység legyen a téted, utána folytasd 8, majd 13 egységekkel és így tovább. A követhetőség érdekében tarts magadnál egy papírt és egy tollat, vagy pedig jegyezd le az okostelefonodban.

Ha nyerni kezdesz, akkor a Fibonacci rendszer bonyolultabbá válik. Ha olyan szerencsés vagy, hogy az első téteddel nyersz, akkor csak kezd elölről.

Ha nyersz, akkor húzd át az utolsó két számot a Fibonacci rendszerből, játssz újra, és adj hozzá számokat ha vesztesz, vegyél el ha nyersz., Akkor profitálsz, ha minden számot sikerült kihúznod a Fibonacci számsorból.

A Fibonacci rendszer használata

Nézzünk meg, hogyan is működik a valóságban a Fibonacci rendszer egy rulett táblánál:

  • Felteszel 1 egységet és veszítesz. Írsz 1-et a papírodra .
  • Újra fogadsz 1 egységet és veszítesz. Már 1,1 szerepel a lapodon.
  • Felteszel 1+1 vagy 2 egységet és vesztesz. Most már 1,1,2 szerepel a lapodon.
  • Felteszel 1+2 vagy 3 egységet és vesztesz. Most már 1,1,2,3 szerepel a lapodon.
  • Felteszel 2+3 vagy 5 egységet és vesztesz. A lapodon kihúzod a 2 és 3-mat, így ez után már csak 1,1 fog rajta szerepelni.
  • Felteszel 1+1 vagy 2 egységet és vesztesz. A lapodon így 1,1,2 fog szerepelni.
  • Felteszel 1+2 vagy 3 egységet és nyersz. Így a lapodról kihúzod az 1-et és a 2-t, szóval már csak 1 fog szerepelni a lapodon.
  • Felteszel 1 egységet és nyersz. Kihúzod a lapodról az 1-et, és befejezed a szériát. A pénzed is több lesz, mint amennyivel elkezdted.

Gondok a Fibonacci rendszerrel

A legnagyobb probléma a Fibonacci rendszerrel, hogy egyáltalán nem számol a nyerési esélyekkel. Csak arról vezetsz nyilvántartást, hogy mennyi pénzt vesztettél, tehát arra törekszel, hogy a veszteségeidet visszanyerd.

A rendszer csak egy kicsit különbözik attól, mintha ugyanazt az összeget raknánk fel külső tétként folyamatosan. A végén csak a szerencsétől függ, hogy nyersz-e vagy sem.

A rendszer nem annyira kockázatos, mint a Labouchere rulett rendszer, szóval ha ki szeretnéd próbálni, akkor irány egy online kaszinó!

Szerző Oliver profilja

A SZERZŐRŐL

Oliver
Oldal alapitó

Én saját maga is szívesen játszik bármilyen játékot a kaszinókban és én tesztelt minden módszert rulett stratégiát ezen a weboldalon.

NEVER MISS
A POST

Sign up with your email address to receive hot updates straight in your inbox.

Scroll to Top