Európai rulett

Az európai rulett egy klasszikus kaszinó játék, melyet nagyon egyszerű megtanulni. Minden bizonnyal ez egy olyan játék, mely nem igényel sok gondolkodást, viszont élvezetes, és ez a játék tartalmas történelemmel rendelkezik mely egészen a 17. századig nyúlik vissza. A játékot régen európai királyok és királynők játszották, ma pedig még mindig nagyon népszerű, ennek pedig számos oka van.

Bárki megtanulhatja, hogy hogyan is kell ezt a kaszinójátékot játszani, és rengeteg mód van a fogadásra is, ezzel is elérhetővé téve a játékot azok számára is akik nagy tétekkel, nagy kockázattal, nagy nyereményekért, valamint azok számára is akik kis tétekkel, kisebb kockázattal , szerényebb nyereményekért játszanak.Európai rulett

A legnagyobb különbség a rulett és más táblás kaszinójátékok között, hogy különleges zsetonokat igényel, mint a többi játék, és az itteni zsetonok nem használhatók más játékban / máshol. Igazából ezek nem is zsetonok, mert más játékokban nincs értékük, inkább “ellenőrző érmék”. Minden játékos más szinü zsetonokat kap, és ez arra szolgál, hogy a díler meg tudja különböztetni a különböző játékosok tétjeit egymástól.

A zsetonok értékét úgy kapjuk, hogy az összes megvásárolt zsetont elosztjuk a játékosnak kiosztott zsetonok összegével.

Rulett stratégia vs. Rulett rendszer

Fontos leszögezni, hogy a rulett rendszer és a rulett stratégia nem ugyan az. Néhányan azt állítják, hogy megtalálták a tökéletes stratégiát arra, hogy biztosan nyerjenek a ruletten. Tartsd a fejedben, hogy az évszázadok során rengetegen játszották már ezt a játékot, de még senkinek sem sikerült egy olyan módszer találnia, amivel mindig, minden egyes alkalommal nyerhet.

Általános stratégia az Európai rulettre

Az évek során rengetegen próbáltak meg kifejleszteni olyan módszereket, mellyel maximalizálhatják a nyerési esélyeiket a ruletten. Mivel a rulett az esélyeken alapul, sokan egy bizonyos stratégiát követve játszanak, és nem bíznak mindent a szerencsére.

Az első fontos lépés, hogy ha lehetséges mindig az Európai rulettet válasszuk, és ne az Amerikait. Ennek pedig az az oka, hogy az Amerikai rulettben a kaszinó nyerési esélye minden egyes pörgetésnél 5.26%, ugyan ez az érték az Európai rulettben 2.70%.

Ennek a nagy különbségnek pedig az az oka, hogy az Amerikai rulettben található egy darab nulla, és egy dupla nulla is, ezáltal ha ezeken a számokon landol a golyó, abból a kaszinó profitál a leginkább.

Európai rulett

A “külső tétekre” összpontosíts

A “külső téteknél” kisebb a nyeremény, viszont sokkal nagyobb az esély a nyerésre, ezáltal ez jó stratégia lehet, ha valaki nem szeret sokat kockáztatni, főleg akkor jó ez ha valaki még kezdő. Azon személyek számára, akik jobban szeretik az izgalmat, és szívesebben kockáztatnak többet a nagyobb nyeremény érdekében azt ajánljuk, hogy egy számcsoportra fogadjanak.

Ezek a tétek már “belső téteknek” számítanak, és szomszédos számokra lehet fogadni. Eloszthatod a tétedet két szám között, és igy nyerés esetén a kifizetés 17-szeres vagy felrakhatod a tétedet 3 egymás melletti számra is és igy a kifizetés nyerés esetén 11-szeres. Fogadhatsz még 4 darab egymást követő számra is, és igy nyerés esetén a kifizetés 8-szoros valamint 6 egymást követő számra , ahol a kifizetés nyerés esetén 5-szörös.

Egyidejűleg ne fogadj túl sok dologra

A kezdők egyik legnagyobb hibája, hogy túl sok tétet raknak fel egyetlen játék során, vagy pedig több, ugyanolyan kifizetést kínáló tétet raknak fel, lecsökkentve igy a nyerési esélyeiket.

Például: Gondolj bele, hogy elhelyezel $2 értékű zsetont az első 18 számon és $4 dollár értékű zsetont a 18 legnagyobb számon, összesen $108 dollárt befektetve. Ha a golyó valamelyik kisebb számon landol, akkor $2 x 35 = $70-t nyersz. Ha a golyó valamelyik nagyobb számon landol, akkor $4 x 35 = $140-t nyersz, ha pedig a 0-n landol, akkor elveszted az összes tétre rakott pénzed. ( $108 )

Most pedig képzeld el azt, hogy elhelyeztél egy $70-os tétet a 18 legkisebb számra (külső tétként), amely 2-szeres kifizetést kínál. A golyó egy kisebb számon landol, akkor nyertél $140-t. Ha pedig a golyó egy nagyobb számon landol akkor $70-t veszítettél.

Ezáltal láthatjuk, hogy egy egyszerű külső $70-os téttel ugyan azt értük el, mint belső téttel $108 kockáztatásával. Miért kockáztassunk $38-t pluszba, ha nem muszáj?

 

Szerző Oliver profilja

A SZERZŐRŐL

Oliver
Oldal alapitó

Én saját maga is szívesen játszik bármilyen játékot a kaszinókban és én tesztelt minden módszert rulett stratégiát ezen a weboldalon.

NEVER MISS
A POST

Sign up with your email address to receive hot updates straight in your inbox.

Scroll to Top