Egyenes Tét rulett rendszer

Sok rulett stratégia túl bonyolult, és azt igényli, hogy a játékos vezesse egy lapon a tétjeit, valamint a pörgetések eredményeit. A komoly játékosoknak kifizetődő lehet és kihívást jelenthet, de ezek nem megfelelőek mindenki számára.

Néhányan csak szórakozásképpen játszanak, de azért szeretnék megnövelni a nyerési esélyeiket, amennyire csak lehet. Az Egyenes Tét módszer jó választás lehet azoknak, akik csak szórakozásból játszanak, és egy egyszerűbb módszert szeretnének csupán.

Egy fontos kezdő tipp

Egyenes Tét Rulett rendszer

Mielőtt elkezdenéd használni az Egyenes Tét módszert, fontos megemlíteni, hogy a nyerési esélyeid nagyban függenek a rulettkeréktől:

Az európai rulett kerekek nagyobb nyerési esélyt nyújtanak a külső, 50-50 téteken, mivel csupán 1 db nulla található rajtuk.

Ha találsz La Partage Rulett vagy francia rulettkerekeket különböző kaszinókban, még nagyobbak lesznek az esélyeid, ugyanis ezek hozhatják a legtöbb profitot, kisebb kaszinó bevétellel.

Sok online kaszinó esélyt ad számodra, hogy játssz francia rulettet az Egyenes Tét módszerrel.

Hogyan használd az Egyenes Tét módszert

  • Döntsd el, hogy mi lesz a kezdőtéted. Az Egyenes Tét módszerrel bármilyen helyet megjátszhatsz, legyen az belső vagy külső tét. Ez a módszer az összhangon, és nem a progresszivitáson múlik. Példaként mondjuk, hogy 10 dollárral fogadtál kezdetnek a feketékre.
  • A kezdőtéted után megváltoztathatod a téted helyét, de a nagyságát soha ne változtasd. Dönthetsz úgy, hogy a feketékre fogadsz újra vagy átmehetsz a magasakra, tucatokra, egy konkrét számra vagy bármi másra, a lényeg, hogy $10 legyen a téted újra.

Az Egyenes Tét módszer előnyei

Van néhány pozitívuma ennek a módszernek:

  • Saját magadat korlátozhatod. Ennél a játékmódszernél mindig ugyanaz a téted, tehát nem kell attól félned, hogy a végén már akkora összeget kell feltenned, amelyet nem engedhetsz magadnak, és nem kell nyilvántartanod a tétjeidet sem.
  • Egyszerűség. Még kezdőként is egyszerűen használható ez a módszer, és nagy pénzeket lehet vele nyerni.

Az Egyenes Tét módszer hátrányai

A gond ezzel a módszerrel nem más, mint hogy a többi módszerrel ellentétben nem kínál akkora hasznokat. Ahhoz, hogy a végén sokat nyerhess, sokáig a rulett táblánál kell maradnod.

 

Szerző Oliver profilja

A SZERZŐRŐL

Oliver
Oldal alapitó

Én saját maga is szívesen játszik bármilyen játékot a kaszinókban és én tesztelt minden módszert rulett stratégiát ezen a weboldalon.

NEVER MISS
A POST

Sign up with your email address to receive hot updates straight in your inbox.

Scroll to Top