D’almbert Rulett Rendszer

D'almbert-Rulett

A 19. században élt egy francia matematiksus, aki a nyerő rulett stratégia kifejlesztése miatt lett híres. Az ő neve Jean-Baptiste le Rond d’Alembert és a rulett stratégiát d’Alembert Rulett-nek hivják az ő tiszteletére.

Ha ismered a Labouchere Roulette rendszert, meg fogod látni a hasonlóságot abban, hogy vesztéskor növeled, nyeréskor pedig csökkented a tétet; de ez a stratégia nem annyira agresszív.

Láthatod máshol, hogy a d’Alembert Rulett rendszer egy sor hamis állitáson alapul, mely az érmefeldobásról szól. De annak ellenére, hogy az alapelv hamisnak bizonyult, van esély arra, hogy a d’Alembert Rulett rendszert használva sikereket érjünk el.

A d’Alembert Roulette rendszer használata

Mielőtt a d’Alembert Rulett rendszert használnád élesben, el kell döntened, hogy mennyi téttel szeretnél játszani. A minimum tét mondjuk lehet a tábla minimuma, és igy csak a maximumot kell meghatároznod. Mindig figyelj arra, hogy a téted messze legyen a tábla maximum tétjétől.

Mikor megteszed az első tétedet, az a tét egy egységgé válik. A szemléltetésre mi $10-t fogunk használni egy egységként.

Ahhoz, hogy a legjobb eredményt érd el a d’Alembert Rulett rendszerrel, csak a külső, 50-50 tétekre fogadhatsz, amely nem más, mint a páros-páratlan, piros-fekete. Kövesd a rendszert a tétjeid során:

  • Tegyél meg egy egységet tétként. A mi példánkban ez $10. Ha nyersz, akkor megismétled az első lépést. Ha veszítesz akkor a második lépéssel folytatod.
  • Megnöveled a tétedet egy egységgel. A mi példánkban igy a tét $20 lesz. Ha veszítesz akkor a harmadik lépéssel folytatod.
  • Megnöveled a tétedet mégegy egységgel. A mi példánkban igy a tét $30 lesz. Ha nyersz akkor csökkented a tétedet arra, ami a második lépésben volt. Ha veszítesz akkor a negyedik lépéssel folytatod.
  • Megnöveled a tétedet mégegy egységgel. A mi példánkban igy a tét $40 lesz. Ha nyersz akkor csökkented a tétedet arra, ami a harmadik lépésben volt. Ha veszítesz, akkor megnöveled mégegy egységgel és játszol tovább.

A d’Alembert Rulett rendszer használata során addig növelheted a tétjeidet, mig eléred a tábla maximumát; ennek ellenére a legtöbb ember meghatároz saját maga számára egy maximumot, és ahhoz tartja magát.

A legnagyobb előnye a d’Alembert Rulett rendszernek , hogy úgy növelheted a tétjeidet, hogy dupláznod kellene azokat folyamatosan. Igy a végén nem veszítesz akkora összegeket.

Összehasonlítás képpen: ha a Labouchere Rulett rendszerrel veszítesz 7 alkalommal, akkor 123 egységet veszítesz, mig a d’Alembert Rulett rendszerrel ez a csak 28 egységet jelent.

A D’Alembert Rulett rendszer lényege azon alapszik, hogy az elveszített pénzedet visszanyerd, nem pedig, hogy megduplázd a pénzed minden alkalommal.

Ha pedig egy nyerő szériát fogsz ki, akkor nyerhetsz nagy pénzeket anélkül, hogy rengeteget kockáztatnál. Ez különíti el a d’Alembert Rulett rendszert a többitől, ami lassan de biztosan halad.

A d’Alembert Rulett rendszer hátrányai

D'almbert Rulett RendszerA cikk elején már megemlítettük, hogy ez az egész rendszer hibás állitásokon alapszik.

A d’Alembert Rulett rendszer feltételezi azt, hogy a nyerés esélye függ attól, hogy mennyi ideje játszol, és, hogy a rulett-keréknek van valamilyen memóriája ami egy idő után hagy nyerni.

Az igazság ezzel szemben az, hogy minden egyes pörgetéskor ugyanannyi esélyünk van a nyerésre.  Nincs semmiféle garancia arra, hogy valaha is a piroson vagy a feketén, a magason vagy az alacsonyon vagy a pároson-páratlanon fog landolni az a golyó.

Ennek eredménye pedig az, hogy , soha nem lehetünk biztosan a rendszer működésében úgy ahogy azt a kitalálója kigondolta.

A másik probléma a d’Alembert Rulett rendszerrel pedig az, hogy rengeteg veszteség halmozódhat fel, ha egy vesztőszériát fogsz ki.

Mivel nem növeled drasztikusan vesztéskor, és nem csökkented nyeréskor a tétjeidet, ezért fennáll annak a lehetősége, hogy akkora veszteséget halmozz fel, amelyet már nem tudsz visszanyerni.

Zárszóképpen, a d’Alembert Rulett rendszer egy szuper alternatívája a  Labouchere Rulett rendszernek azok számára, akik nem szeretnek nagyot kockáztatni, de szeretik ha van esélyük nyerni. Kipróbálhatod a Labouchere Rulett rendszert te magad is egy online kaszinóban.

Szerző Oliver profilja

A SZERZŐRŐL

Oliver
Oldal alapitó

Én saját maga is szívesen játszik bármilyen játékot a kaszinókban és én tesztelt minden módszert rulett stratégiát ezen a weboldalon.

NEVER MISS
A POST

Sign up with your email address to receive hot updates straight in your inbox.

Scroll to Top